Verbintenissenrecht

Een verbintenis waar u op kunt bouwen.

Verbintenissen, overeenkomsten en voorwaarden. Ze verbinden u met een wederpartij en zijn gericht op afspraken, nakoming en het voorkomen van geschillen. Nu hoeven we u vast niet te vertellen dat dat laatste niet altijd het geval blijkt. In die gevallen zijn wij er als uw ervaren, betrokken en altijd toegankelijke jurist verbintenissenrecht. Een verbintenis waar u op kunt bouwen.

Onze verbintenissenrecht juristen kunnen u onder andere ondersteunen in:

Heeft u te maken met deze vormen van verbintenissenrecht?

Van overeenkomsten en contracten tot niet nakoming, onenigheid en contractuele verplichtingen. Wanneer u een verbintenis aangaat, krijgt u altijd te maken met één of meerdere van deze uitdagingen. Herkent u ze?

  • Wat als er geschillen over contracten ontstaan of er sprake is van niet nakoming van een overeenkomst?
  • Hoe beoordeelt u een overeenkomst kritisch en waar let u op?
  • Hoe pakt u het vorderen van een schadevergoeding aan?
  • Hoe handelt u bij een onrechtmatige daad of wanprestatie?
  • Hoe zit het met wettelijke garanties?
  • Wat als uw kwestie leidt tot een gerechtelijke procedure?

Hoe en wat, dat zijn logische vragen op het gebied van verbintenissenrecht. Net als veel andere rechtsgebieden is het een complex en uitgebreid verhaal waar u zich liever niet mee bezighoudt. Dat snappen onze juristen verbintenissenrecht heel goed.

Een verbintenis om op te bouwen, begint hier

Onze juristen verbintenissenrecht adviseren en procederen dagelijks over verbintenisrechtelijke kwesties. Wij bieden een luisterend oor en staan klaar voor al uw vragen. Ons advies? Onderhandel als het kan, procedeer als het moet. Laten we kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Weten hoe het zit en waar u staat, geeft rust

Een wankele verbintenis kan meer kapot maken dan u lief is. Die situatie voorkomen we liever. En de zorgen daaromheen? Ook die kunt u loslaten. Hoe prettig zou het zijn als u bij iedere verbintenis weet waar u aan toe ben, weet dat u goed zit of weet wie u kunt bereiken in geval van niet nakoming. Of het nu gaat om het adviseren over uw positie, het opstellen van een contract of een procedure bij de rechtbank: weten hoe het zit en waar u staat, geeft rust.

SnK Juristen voor uw verbintenissenrecht

SnK Juristen is uw kantoor voor advies en begeleiding op het moment dat het telt. Dus ook in geval van verbintenissenrecht. Wij leren u en uw kwestie graag kennen tijdens een vrijblijvende intake. Waar loopt u tegenaan en welke vorm van ondersteuning heeft u op welk gebied nodig?

Wij zijn toegankelijk en betrokken, gebruiken heldere en goed te begrijpen communicatie en gaan net als u altijd voor het allerbeste resultaat. Zullen wij u laten zien dat het ook anders kan? In combinatie met een menselijke touch creëren we een verbintenis waar u op kunt bouwen.

Ondersteuning in verbintenissenrecht, wat betekent dat voor u?

Heeft u vragen over een verbintenis of legt u uw kwestie graag direct bij één van onze juristen verbintenissenrecht neer? Wij reageren binnen 24 uur en schakelen snel, zodat u weet hoe het zit en waar u aan toe bent. Dat maakt zo’n situatie wel zo prettig!