Uurtarief voor particulieren

Als u een juridisch probleem heeft dan is het fijn als u bijgestaan wordt door een kantoor dat transparant is over hun werkwijze en tarieven. U kunt bij ons kantoor terecht voor uiteenlopende juridische onderwerpen en rechtsgebieden. Onze juristen zijn ervaren in het geven van juridisch advies, in het voeren van onderhandelingen en buitengerechtelijke- en gerechtelijke procedures. Wij staan klaar om u zo snel mogelijk te voorzien van hoogwaardige juridische bijstand.

Ons uurtarief

Van het juridisch adviseren tot aan gerechtelijke procedures hanteren wij een uurtarief van €150,- incl. btw per uur. In sommige gevallen en als uw dossier het toelaat is het mogelijk om een “plafond” in te stellen tot een maximaal aantal uren per maand dat aan uw dossier besteedt wordt, zodat u de kosten in de hand kunt houden.

In sommige zaken is het ook mogelijk om een vaste prijs af te spreken. Denk aan een vaste prijs voor het onderhandelen en een vaste prijs voor een gerechtelijke procedure. Meer informatie hierover vindt u op de pagina vaste prijs particulieren.