Onze tarieven

Als u een juridisch probleem heeft dan is het fijn als u bijgestaan wordt door een kantoor dat transparant is over hun werkwijze en tarieven. 

U kunt bij ons kantoor terecht voor uiteenlopende juridische disciplines en rechtsgebieden. Onze juristen zijn ervaren in het geven van uitstekend juridisch advies, waarop u geen weken hoeft te wachten, in het voeren van onderhandelingen en buitengerechtelijke- en gerechtelijke procedures.

Wij staan klaar om u zo snel mogelijk te voorzien van hoogwaardige juridische bijstand.

Standaard uurtarief

Van het juridisch adviseren tot aan gerechtelijke procedures hanteren wij een uurtarief vanaf €110,-* per uur. In sommige gevallen en als uw dossier het toelaat is het mogelijk om een “plafond” in te stellen tot een maximaal aantal uren per maand dat aan uw dossier besteedt wordt, zodat u de kosten in de hand kunt houden.

Second opinion

U kunt via ons kantoor ook een second opinion aanvragen. Dit gebeurd bijvoorbeeld als u twijfels heeft over de behandeling van uw zaak door een andere advocaat of jurist. Bij een second opinion beoordelen wij uw dossier op juistheid en krijgt u advies op maat.

Gefinancierde rechtsbijstand

Heeft u recht op gefinancierde rechtsbijstand vanuit de overheid? Ook dan kunt u bij ons kantoor terecht! Sommige advocaten werken op basis van gesubsidieerde toevoeging van de overheid. Advocaten krijgen hiervoor, bovenop de eigen bijdrage van een cliënt, een vergoeding van de overheid. Wij als juristen krijgen deze vergoeding niet. Ondanks dat wij deze extra vergoeding niet kunnen aanvragen werken wij in sommige gevallen wel op basis van deze richtlijnen. Wel hanteren wij hiervoor een aantal voorwaarden welke wij met u vooraf zullen bespreken. 

 

*Alle tarieven op deze pagina zijn vanaf prijzen en voor ondernemers exclusief btw. Voor spoedopdrachten brengen 
wij 20% extra in rekening.