Ondernemingsrecht

Uw jurist ondernemingsrecht, terwijl u gewoon kunt ondernemen

Risico’s nemen en kansen pakken. Dat bracht uw keuze voor het ondernemen met zich mee. Of u nu net start met ondernemen of te maken krijgt met samenwerkingen, een wisselende rechtsvorm of overnames: ondernemingsrecht is in alle fasen een complex en uitgebreid rechtsgebied. Te complex voor ons? Integendeel. Wij zijn uw jurist ondernemingsrecht, bedrijfsadviseur en sparringpartner in één.

Onze ondernemingsrecht juristen kunnen u onder andere ondersteunen in:

De juridische kwesties binnen het ondernemingsrecht

Als ambitieuze ondernemer focust u het liefst op waar u energie van krijgt: het ondernemen zelf. Dat hier kansen en risico’s bij komen kijken, bent u zich inmiddels wel bewust van. Maar hoe beperkt u deze risico’s zo veel mogelijk? En hoe voorkomt u dat u te maken krijgt met geschillen en juridische kwesties. Denk hierbij aan uitdagingen op de volgende gebieden:

  • Het starten van een onderneming
  • De keuze voor een (andere) rechtsvorm
  • Contracten en (het niet nakomen van) overeenkomsten
  • Algemene voorwaarden
  • Zakelijke conflicten
  • Incassozaken
  • Samenwerkingen
  • Overnames

Uw onderneming is uniek en dus is het recht voor iedere zaak net zo uniek. De oplossing op uw vraagstuk is vaak op veel verschillende manieren te realiseren. Wat is uw manier? Wat past er bij u en uw aanpak? Deze vragen zijn helemaal niet gek en zijn er om aan te pakken, op te lossen en in te vullen op een manier die bij u past. Als jurist ondernemingsrecht is dat onze missie.

Wij zijn ondernemer én jurist ondernemingsrecht

En dat zorgt ervoor dat we uw partner, adviseur en sparringpartner in één zijn. Door onze passie voor het recht te combineren met onze jarenlange ervaring als ondernemer én jurist ondernemingsrecht, nemen wij al uw juridisch werk en vragen uit handen. Wat we voor u en uw onderneming kunnen betekenen?

Een partner voor al uw ondernemersvragen

Hoe fijn zou het zijn als u zich niet langer bezig hoeft te houden met vragen en risico’s rondom het ondernemingsrecht? Als u volledig kunt doen waar u energie van krijgt? Ondernemen. Richt u uw strategieën, acties, onderhandelingen en resultaten op uw onderneming, dan doen wij dat voor al uw juridische kwesties. Weten dat u een partner heeft voor al uw ondernemersvragen, geeft rust.

SnK als jurist ondernemingsrecht

We lieten het al even vallen: wij zijn ondernemer en jurist ondernemingsrecht in één. Door dit te combineren, laten wij zien dat het écht anders kan. Tijdens een vrijblijvende intake ontdekken we waar uw hulpvragen liggen en adviseren we u vanaf de start tot de eventuele overname van uw onderneming. Dat doen we in de volgende vormen:

Als jurist ondernemingsrecht hebben wij jarenlange ervaring in (het bijstaan van) diverse ondernemingen, bedrijfsadvies en procedures binnen dit uitdagende rechtsgebied. Onze grote passie voor het recht uit zich in het continu volgen van ontwikkelingen, rechterlijke uitspraken en wetswijzigingen. Een sparringpartner waar u op kunt rekenen.

Waar loopt uw onderneming tegenaan?

We komen graag in contact om al uw vragen te beantwoorden en u verder te ondersteunen naar een onbezorgde en succesvolle onderneming. Focust u zich op het ondernemen, dan nemen wij de juridische kwesties uit handen.