Juridisch advies voor ondernemers

Bent u als ondernemer op zoek naar een ervaren juridische partner voor onder andere juridisch advies? Een partner die heel goed begrijpt wat u als ondernemer nodig heeft? Die direct op zoek gaat naar dé oplossing en tot het uiterste gaat om het gewenste doel te bereiken. En uiteraard, een kantoor dat uitstekend te bereiken is?

Voor juridisch advies voor ondernemers bent u bij SnK Juristen aan het juiste adres. Onze juristen zijn ervaren en creatief. Wij begrijpen als geen ander de behoeftes van een ondernemer, kijken verder dan alleen de wet en hebben een scherp oog voor (juridische) kansen. 

Wij hebben in Leiden specialisten in huis die voor u klaar staan. Wij werken landelijk en treden op voor ondernemers, non-profit organisaties en verenigingen. 

Onze tarieven zijn met een uurtarief v.a. €120,- ex btw scherp en onder bepaalde omstandigheden zijn vaste prijsafspraken mogelijk. 

Heeft u juridisch advies nodig of wilt u een juridische kwestie voorleggen? Neem dan vandaag nog contact op met onze specialisten.

EXPERTS IN HET

Juridisch adviesgesprek voor ondernemers

Goed zakelijk juridisch advies is goud waard! Zonder juridische achtergrond is het lastig om een juridische kwestie goed in te schatten en te bepalen wat u het beste kunt doen. Met het advies van onze juristen weet u waar u aan toe bent en welke stappen u kunt zetten. Tijdens een intakegesprek geven wij een inschatting van de kansen en de bijbehorende kosten. Het intakegesprek is bij ons gratis. 

Als u een uitgebreid antwoord wilt op uw vragen en op zoek bent naar zakelijk juridisch advies, zodat u weet wat de oplossing is voor uw situatie dan raden wij u een adviesgesprek aan. Wilt u graag een oplossing voor uw probleem, plan dan een intake- of adviesgesprek in. Neem gerust contact met ons op. Waar u ook tegenaan loopt, wij zorgen voor een oplossing! 

Meer dan juridisch advies voor ondernemers

Ondanks dat wij u vanuit onze vestiging in Leiden van goed en professioneel zakelijk juridisch advies kunnen voorzien kan het voorkomen dat u meer nodig heeft dan enkel een advies. Ook in dat geval staan wij u bij!

Op het moment dat advies alleen niet helpt, onderhandelen wij met de tegenpartij of procederen wij bij de rechter. In de meeste gevallen hoeft u niet naar de rechtbank, omdat wij met onderhandelen al ver komen. Mocht een rechtszaak onvermijdelijk zijn dan hebben wij een ruime ervaring in het voeren van gerechtelijke procedures bij de kantonrechter en de bestuursrechter. Onze juristen reizen het gehele land door om voor uw belangen op te komen. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Duidelijkheid over uw juridische positie?

Heeft u vragen over uw situatie, wilt u juridisch advies of hulp?
Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op.