Juridisch advies Leidschendam

Voor juridisch advies in Leidschendam bent u bij SnK Juristen aan het juiste adres. SnK Juristen handelt snel, efficiënt en rekent heldere tarieven. Wij geven juridisch advies aan ondernemers en particulieren in Leidschendam.

Naast het juridisch adviseren voeren wij onderhandelingen en procederen wij bij geschillen over onder andere het arbeidsrecht, bestuursrecht, huurrecht, ondernemingsrecht en het verbintenissenrecht. Ook doen wij aan conflictbemiddeling.

Woont u  in Leidschendam en bent u opzoek naar juridisch advies in de regio Haaglanden? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bellen of een e-mail sturen.

Onze juristen kunnen u met veel expertise adviseren op onder meer de volgende gebieden: 

Juridisch adviesgesprek

Goed juridisch advies is goud waard! Zonder juridische achtergrond is het moeilijk om een juridisch vraagstuk goed in te schatten en om te bepalen wat u het beste kunt doen. Met het advies van onze juristen weet u waar u aan toe bent en welke stappen u kunt zetten. Tijdens een intakegesprek geven wij een inschatting van de kansen en de bijbehorende kosten. Het intakegesprek is bij ons gratis. 

Als u een uitgebreid antwoord wilt op uw vragen en op zoek bent naar advies zodat u weet wat u in uw situatie kunt doen dan raden wij u een adviesgesprek aan. Heeft u vragen over het intake- of adviesgesprek of wilt u een gesprek inplannen? Neem gerust contact met ons op. Waar u ook tegenaan loopt, wij staan u graag bij. 

Meer dan juridisch advies in Leidschendam

Ondanks dat wij u vanuit onze vestiging in Leiden van goed en professioneel juridisch advies in Leidschendam kunnen voorzien kan het voorkomen dat u meer nodig heeft dan enkel een advies. Ook in dat geval staan wij u bij!

Op het moment dat advies alleen niet helpt, onderhandelen wij met de tegenpartij of procederen wij bij de rechter. In de meeste gevallen hoeft u niet naar de rechtbank, omdat wij met onderhandelen al ver komen. Mocht een rechtszaak onvermijdelijk zijn dan hebben wij een ruime ervaring in het voeren van gerechtelijke procedures bij de kantonrechter en de bestuursrechter. Onze juristen reizen het gehele land door om voor uw belangen op te komen. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Duidelijkheid over uw juridische positie?

Heeft u vragen over uw situatie, wilt u juridisch advies of rechtshulp?
Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op.