Juridisch advies Etten-Leur

Voor juridisch advies in Etten-Leur bent u bij SnK Juristen aan het juiste adres. SnK Juristen handelt snel en efficiënt, ontzorgt en rekent heldere tarieven. Wij geven juridisch advies aan ondernemers en particulieren in Etten-Leur.

Daarnaast voeren wij onderhandelingen en procederen wij bij vragen en geschillen over onder andere het arbeidsrecht, bestuursrecht, ondernemingsrecht en het verbintenissenrecht. Ook doen wij aan conflictbemiddeling.

Bent u opzoek naar juridisch advies in Etten-Leur? Neem dan contact met ons op. Dat kan telefonisch, via de chat of via de e-mail. 

Onze juristen kunnen u met veel expertise adviseren op onder meer de volgende gebieden: 

Adviesgesprek

Goed juridisch advies is goud waard! Zonder juridische achtergrond is het moeilijk om een juridisch vraagstuk goed in te schatten en om te bepalen wat u het beste kunt doen. Met het advies van onze juristen weet u waar u aan toe bent en welke stappen u kunt zetten. Tijdens een intakegesprek geven wij een inschatting van de kansen en de bijbehorende kosten. Het intakegesprek is bij ons gratis. 

Als u een uitgebreid antwoord wilt op uw vragen en op zoek bent naar advies zodat u weet wat u in uw situatie kunt doen dan raden wij u een adviesgesprek aan. Heeft u vragen over het intake- of adviesgesprek of wilt u een gesprek inplannen? Neem gerust contact met ons op. Waar u ook tegenaan loopt, wij staan u graag bij. 

Meer dan juridisch advies in Etten-Leur

Ondanks dat wij u vanuit onze vestiging in Leiden van goed en professioneel advies in Etten-Leur kunnen voorzien kan het voorkomen dat u meer nodig heeft dan enkel een advies. Ook in dat geval staan wij u bij!

Op het moment dat een advies alleen niet helpt, onderhandelen wij met de tegenpartij of procederen wij bij de rechter. In de meeste gevallen hoeft u niet naar de rechtbank, omdat wij met onderhandelen al ver komen. Mocht een rechtszaak onvermijdelijk zijn dan hebben wij een ruime ervaring in het voeren van gerechtelijke procedures bij de kantonrechter en de bestuursrechter. Onze juristen reizen het gehele land door om voor uw belangen op te komen. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Duidelijkheid over uw juridische positie?

Heeft u vragen over uw situatie, wilt u advies of hulp of wilt u weten hoe wij werken?
Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op.