Juridisch advies chat

Voor juridisch advies via de chat bent u bij SnK Juristen aan het juiste adres. Via onze chatfunctie geven wij dagelijks juridisch advies aan ondernemers en particulieren.

Naast het geven van juridisch advies via de chat voeren wij onderhandelingen en procederen wij bij vragen en geschillen over onder andere het arbeidsrecht, bestuursrecht, ondernemingsrecht en het verbintenissenrecht. Ook doen wij aan conflictbemiddeling.

Bent u opzoek naar juridisch advies en wilt u dit advies via onze chat krijgen? Start dan vooral een chat met een van onze juristen. Uiteraard kunt u ook direct een afspraak inplannen of contact met ons opnemen. 

Onze juristen kunnen u met veel expertise adviseren op onder meer de volgende gebieden: 

Adviesgesprek

Goed juridisch advies is goud waard! Zonder juridische achtergrond is het moeilijk om een juridisch vraagstuk goed in te schatten en om te bepalen wat u het beste kunt doen. Met het advies van onze juristen weet u waar u aan toe bent en welke stappen u kunt zetten. Tijdens een intakegesprek geven wij een inschatting van de kansen en de bijbehorende kosten. Het intakegesprek is bij ons gratis. 

Als u een uitgebreid antwoord wilt op uw vragen en op zoek bent naar advies zodat u weet wat u in uw situatie kunt doen dan raden wij u een adviesgesprek aan. Heeft u vragen over het intake- of adviesgesprek of wilt u een gesprek inplannen? Neem gerust contact met ons op. Waar u ook tegenaan loopt, wij staan u graag bij. 

Meer dan juridisch advies via de chat

Ondanks dat wij u van een goed en professioneel advies via de chat kunnen voorzien kan het zijn dat u meer nodig heeft dan enkel advies. Ook in dat geval staan wij u bij!

Op het moment dat een advies alleen niet helpt, onderhandelen wij met de tegenpartij of procederen wij bij de rechter. In de meeste gevallen hoeft u niet naar de rechtbank, omdat wij met onderhandelen al ver komen. Mocht een rechtszaak onvermijdelijk zijn dan hebben wij een ruime ervaring in het voeren van gerechtelijke procedures bij de kantonrechter en de bestuursrechter. Onze juristen reizen het gehele land door om voor uw belangen op te komen.

Duidelijkheid over uw juridische positie?

Heeft u vragen over uw situatie, wilt u advies of hulp of wilt u weten hoe wij werken?
Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op.