Contracten

Contractenrecht

Het contractenrecht omvat alle rechten en plichten omtrent contracten die aangegaan zijn tussen personen of bedrijven, vaak valt het contractenrecht hierom ook samen met het verbintenissenrecht

SnK Juristen is op alle vlakken uw juridische partner. Wij kunnen u adviseren over welke contracten u nodig heeft en deze tevens opstellen. Maar wij kunnen ook onderhandelen of procederen indien een contract niet nageleefd wordt of als er een conflict optreedt over de bepalingen in een overeenkomst. 

Wilt u naast het opstellen van uw contracten ook dat wij uw huidige contracten controleren? Dan bent u uiteraard ook meer dan welkom bij ons kantoor. 

Onze juristen kunnen met veel expertise onder meer de volgende contracten toetsen en opstellen: 

Opstellen van contracten en algemene voorwaarden

SnK Juristen stelt dagelijks diverse contracten op. Wij leggen complexe afspraken vast in heldere en duidelijke contracten. Hierbij maken wij gebruik van onze expertise en kennis uit de dagelijkse praktijk. Vertrouwen is een belangrijke factor bij het zaken doen, maar het belang van een helder en goed contract moet niet worden onderschat. 

Bij het aangaan van een overeenkomst wordt er altijd verwezen naar de algemene voorwaarden. Als er een aankoop gedaan wordt via een webshop, dan wordt er ook verwezen naar de privacyverklaring. Met algemene voorwaarden en alle AVG documenten dient u zorgvuldig om te gaan. Ook voor uw algemene voorwaarden en overige AVG documenten bent u bij ons aan het juiste adres. 

Werkwijze opstellen algemene voorwaarden en overeenkomsten

Als u door ons kantoor een contract of u algemene voorwaarden wilt laten opstellen dan werken wij met een stappenplan. Onze werkwijze ziet er als volgt uit: 

  1. Als u het contactformulier aan het einde van deze pagina heeft ingevuld zullen wij binnen 24 uur contact met u opnemen en u een vrijblijvende offerte toesturen. 
  2. Als u akkoord bent met onze vrijblijvende offerte voor het opstellen van uw contracten en/of voorwaarden zullen wij uw akkoordverklaring aan u bevestigen. 
  3. Vervolgens ontvangt u binnen 24 uur een vragenlijst. In deze vragenlijst staan vragen die voor het opstellen van uw algemene voorwaarden of contract van belang zijn. Zo kunnen wij alle documenten geheel op maat voor u maken. 
  4. Nadat u de vragenlijst retour heeft gestuurd ontvangt u binnen uiterlijk 14 dagen een conceptversie. 
  5. U heeft recht op revisies binnen een redelijk termijn. Zodat u uiteindelijk helemaal tevreden bent met uw opgestelde contracten of algemene voorwaarden. 

Controleren contracten en voorwaarden

Naast het opstellen van contracten en voorwaarden, controleren wij ook contracten en algemene voorwaarden op actuele wet- en regelgeving en adviseren wij over onjuistheden, aanpassingen en eventuele knelpunten. Te vaak zien wij namelijk hoe het misgaat omdat er onduidelijkheden zijn over de afspraken die gemaakt zijn. Daarom blijven wij aanraden het contract eerst te laten controleren voordat u het contract tekent. Voorkomen is nog altijd beter dan genezen. 

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat​