Consumentenrecht

Onderhandelen als het kan, procederen als het moet.

Een consument koopt bijna dagelijks producten of diensten in een winkel of via het internet. Dit wordt ook wel de ‘consumentenkoop’ genoemd. Iedereen die iets koopt heeft rechten. Deze vallen onder het consumentenrecht. Het consumentenrecht is een rechtsgebied met regels die de consument beschermen omdat de consument immers de ‘zwakkere partij’ is tegen een professionele verkoper. Loopt u als consument tegen een probleem in het consumentenrecht aan, dan helpen wij u graag. 

Het consumentenrecht is een complex en uitgebreid rechtsgebied waarbij een oplossing op diverse manieren is te realiseren. Strategisch denken en handelen, scherp kunnen onderhandelen en vooral oplossingsgericht werken zijn kwaliteiten die u van uw consumentenrecht jurist mag verwachten. 

De juristen consumentenrecht van SnK Juristen adviseren u graag bij consumenten geschillen, garantie, wanprestaties en overige vraagstukken. Waar u ook tegenaan loopt, wij staan u graag bij. 

Onze consumentenrecht juristen kunnen u met veel expertise ondersteunen op onder meer de volgende gebieden: 

Ondersteuning in het consumentenrecht

Bij onze juristen consumentenrecht kunt u onder meer terecht voor diverse vormen van dienstverlening. Denk hierbij aan adviseren, conflictbemiddeling, voeren van onderhandelingen en het voeren van gerechtelijke procedures

De juristen van SnK Juristen hebben een ruime ervaring in het adviseren en procederen in het consumentenrecht. Wij volgens de ontwikkelingen, de rechterlijke uitspraken en wetswijzigingen op de voet en staan zowel consumenten als ondernemers bij. Onze juristen reageren binnen 24 uur en kunnen snel schakelen. Hierdoor weet u snel waar u aan toe bent en heeft u snel duidelijkheid over de kosten en uw kansen. 

Contact

Heeft u vragen over uw situatie, wilt u advies of hulp of wilt u weten hoe wij werken?
Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op.