Uw no-nonsense bedrijfsadviseur

Bedrijfsadvies

Ondernemen is hard werken, obstakels overwinnen, knopen doorhakken en doelen najagen. En dat continu opnieuw. Als ervaren bedrijfsadviseur weten wij als geen ander dat succes niet komt aanwaaien. Maar wat is uw volgende stap richting succes? Wat brengt uw bedrijf naar een hoger niveau? Starter of ervaren: met no-nonsense bedrijfsadvies zet u de volgende én juiste stappen op de ladder.

Iedere fase van ondernemen kent obstakels

Start u net of heeft u er al flink wat ondernemersmeters opzitten? Groot of klein: iedere onderneming is een avontuur met bestemming onbekend en zónder vooraf uitgestippelde route. Als ondernemer bepaalt u de stip op de horizon en bewandelt u de paden hiernaartoe. U weet dat stilstand achteruitgang is.

Maar toch lukt het even niet. Want waar begint u aan en wat is dan ‘een goed begin’? Wat is de juiste oplossing? Wat is realistisch? Hoe schakelt u in tijden van groei? Hoe zet u de stap naar personeel of de stap naar een bv? Hoe zorgt u ervoor dat u na een val altijd weer opstaat? En bovenal: hoe voorkomt u dat u door al deze vragen juist geen stap verder komt? In welke fase van ondernemen u ook zit, obstakels zullen er altijd zijn. Het zijn de obstakels die uw onderneming laten groeien en met resultaatgericht bedrijfsadvies doen we dat samen.

Bedrijfsadvies dat bij uw onderneming past

Is uw onderneming klaar voor de volgende stap? Plan een vrijblijvende intake met bedrijfsadviseur Marcel Steenbergen.

Veelgestelde ondernemersvragen. Herkent u ze?

 • Hoe start ik doordacht en ijzersterk met ondernemen?
 • Wanneer is het tijd om door te groeien van een eenmanszaak naar een bv?
 • En hoe richt ik dan een bv op? Voor welke structuur kies ik, welke bedrijfsactiviteiten hang ik waaronder en hoe pak ik dit zakelijk gezien op?
 • Hoe stel ik realistische doelen en welke cijfers koppel ik hieraan?
 • Hoe zet ik de stap naar personeel en welke arbeidsvoorwaarden horen hierbij?

Voorkom een tunnelvisie gericht op eindeloos veel vragen. Op basis van eerlijk, transparant en realistisch bedrijfsadvies zet u de juiste vervolgstappen.

Als bedrijfsadviseur helpen wij uw onderneming naar een hoger niveau

Hoe fijn zou het zijn als u iemand heeft die weet hoe het is om een succesvolle onderneming te runnen? Iemand die weet hoe het is om te vallen, maar ook hoe belangrijk het is om weer op te staan. Iemand die alles weet van het starten én van de groei van een onderneming. Iemand die meer dan thuis is in eerlijk, transparant, duidelijk en realistisch bedrijfsadvies.

No-nonsense bedrijfsadvies van SnK Juristen

Binnen ons bedrijfsadvies zijn wij er echt voor het bedrijf, voor het zakelijke gedeelte en de zakelijke stappen die u verder gaan brengen. De interessante combinatie van jurist en ondernemer zorgt ervoor dat we als bedrijfsadviseur altijd iets extra’s kunnen betekenen. Zo bieden wij bij iedere volgende stap op de ladder juridisch advies en zijn wij er onder andere voor:

 • De start van een onderneming
 • De groei van uw onderneming
 • Bedrijfsonderhandelingen
 • Overname en verkoop van uw onderneming
 • Het wijzigen van de rechtsvorm
 • Taakvervulling van bestuurders

Bedrijfsadviseur Marcel Steenbergen

Een ondernemer in hart en nieren, jurist, sparringpartner en oprichter van SnK Juristen. Dat zijn onder andere de bellen die gaan rinkelen wanneer u voor Marcel Steenbergen als bedrijfsadviseur kiest. Zijn missie? Ervoor zorgen dat ondernemers en bedrijven de juiste vervolgstappen zetten en hun omzet laten stijgen. Door te luisteren, adviseren, sparren en plannen uit te werken, heeft Marcel al veel ondernemers kunnen helpen.

Bedrijfsadviseur

En, wat is uw ondernemersverhaal?

Laten we vrijblijvend kennismaken tijdens een bedrijfsadvies intake bij u op locatie. We zijn benieuwd naar uw verhaal, doelen en waar u tegenaan loopt.