Advocaat Den Haag

Bij SnK Juristen geen dure en afstandelijke advocaten, maar toegankelijke juristen

Heeft u een advocaat in regio Den Haag nodig? Dan bent u bij SnK Juristen aan het juiste adres. SnK Juristen handelt snel en efficiënt, ontzorgt en rekent heldere tarieven. Wij zijn dan ook geen standaard advocatenkantoor, maar juist een juristenkantoor. Wij kiezen ervoor om zo open en toegankelijk mogelijk te werken met duidelijkheid over de juridische kosten. 

SnK Juristen geeft juridisch advies aan ondernemers en particulieren in Den Haag. Daarnaast voeren wij onderhandelingen en bemiddelingen met de wederpartij. Mochten we hier niet uitkomen dan zullen we procederen in de rechtbank. Dit doen we onder andere in het arbeidsrecht, huurrecht, ondernemingsrecht en het verbintenissenrecht. 

Bent u opzoek naar advocaat in regio Den Haag? Neem dan contact met een van onze juristen op. Dat kan telefonisch, via de chat of via de e-mail. 

Onze juristen kunnen u met veel expertise adviseren, ondersteunen en bijstaan op onder meer de volgende gebieden: 

Adviesgesprek

Goed juridisch advies is goud waard! Zonder juridische achtergrond is het moeilijk om een juridisch vraagstuk goed in te schatten en om te bepalen wat u het beste kunt doen. Met het advies van onze juristen weet u waar u aan toe bent en welke stappen u kunt zetten. Tijdens een intakegesprek geven wij een inschatting van de kansen en de bijbehorende kosten. Het intakegesprek is bij ons gratis. 

Als u een uitgebreid antwoord wilt op uw vragen en op zoek bent naar advies zodat u weet wat u in uw situatie kunt doen dan raden wij u een adviesgesprek aan. Heeft u vragen over het intake- of adviesgesprek of wilt u een gesprek inplannen? Neem gerust contact met ons op. Waar u ook tegenaan loopt, wij staan u graag bij. 

Waarom SnK Juristen?

Wij zijn anders dan andere advocaten in regio Den Haag. Wij geven graag duidelijkheid over uw positie maar ook over uw kansen. Onnodig procederen, onduidelijkheid en trage reacties komen bij ons niet voor. SnK Juristen wilt het kantoor zijn waar u zich als ondernemer of als particulier daadwerkelijk gehoord en begrepen voelt. Wij geven duidelijke informatie en een eerlijke inschatting over uw kansen en de mogelijkheden. Dit doen wij vanuit onze vestiging in Zoetermeer.

Onze juristen zijn experts in onze vakgebieden en daarnaast vaak veel goedkoper dan een advocaat in Den Haag. En daarbij kunnen onze juristen ook procederen in de rechtbank en hebben zij een ruime ervaring in het voeren van gerechtelijke procedures. In de meeste gevallen hoeft u niet naar de rechtbank, omdat wij met onderhandelen al ver komen. Vandaar dat wij te allen tijde zeggen: “onderhandelen als het kan, procederen als het moet”. Onze juristen reizen het gehele land door om voor uw belangen op te komen. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Duidelijkheid over uw juridische positie?

Heeft u vragen over uw situatie, wilt u advies of hulp of wilt u weten hoe wij werken?
Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op.