Juridisch adviesgesprek

Adviesgesprek

Het kan voorkomen dat u in een situatie beland waarbij juridisch advies gewenst is. Bijvoorbeeld omdat u wilt weten of u in uw recht staat in een bepaalde situatie, omdat u wilt weten of de andere partij gelijk heeft in wat hij/zij beweert. Of omdat u graag kennis wilt vergaren voor uw onderneming.

Een uitgebreid adviesgesprek kan dan uitkomst bieden. Onze juristen geven dagelijks uitgebreide adviesgesprekken aan consumenten en ondernemers. 

Uitgebreid juridisch adviesgesprek

Voor een eerstelijns advies kunt u kosteloos contact met ons opnemen. Zowel telefonisch als per e-mail. Voor een uitgebreid adviesgesprek kunt u een afspraak met een van onze juristen inplannen. Tijdens een uitgebreid adviesgesprek kunt u samen met de jurist uitgebreid en dieper ingaan op het onderwerp en uw situatie. Voor een adviesgesprek plannen wij altijd één uur aan tijd in. Uit de praktijk is gebleken dat men hier ruim voldoende aan heeft. Voor een uitgebreid adviesgesprek hanteren wij een tarief vanaf € 150 inclusief btw voor particulieren en € 150, – exclusief voor ondernemers. 

Boek een adviesgesprek